Labdarúgás

2023.07.20. 14:41

Simán, 3–0-ra nyert Dunaújvárosban a megfiatalított Szekszárdi UFC

Dunaújvárosban nyert a Szekszárdi UFC, Kaposváron maradt alul a Paksi FC.

Teol.hu

A Paksi FC fiataljai Kaporváron léptek pályára

Fotó: Lang Róbert

A négy NB III-as Tolna vármegyei klub közül kettő játszott felkészülési mérkőzést szerdán. A Szekszárdi UFC és a Paksi FC második sora is csoportriválissal, vagyis a Dél-Nyugati régióba beosztott ellenféllel találkozott. Az FC Dunaföldvár közben a Tolna Megyei Kupa döntőjében szerepel a Bátaszék SE ellen, a Bonyhád-Majosnak pedig nem volt szerdára lekötött edzőmeccse. 

A szekszárdiak rendkívül megfiatalított csapata a nagy hőségben magabiztosan, 3–0-ra nyert Dunaújvárosban. Turi Zsolt vezetőedző a Pomozi (Bognár Zs.) – Kiszely (Péter D.), Fekete M., Arena (Füredi P.), Béla D. – Gellén, Lékó (Gulyás), Budai D. (Kárpáti), Péter A., Renczes L. (Zsákovics), Paksi D. (Ádám L.) együttest szerepeltette az acélvárosiak ellen. A sárga-feketéknél Budai Dávid duplázott, a harmadik UFC-gólt pedig Gulyás Péter jegyezte. A szekszárdiak vasárnap 11 órától, hazai pályán a gárdonyiak ellen tartják a rajt előtti főpróbájukat. 

A szintén fiatalítások átesett Paksi FC II Kaposváron a Rákóczinál vendégeskedett, s Kindl István alakulata 4–1-es vereséget szenvedett. A szakember a Herman, Köllő, Lépő, László, Szabó, Máté, Ignácz, Zoltán, Volter, Ulbert, Marosi tizenegyet küldte ki kezdőként a pályára, csereként pedig Schrench, Szécsi, Répási, Keringer, Perger, Győrfi és Holka kapott lehetőséget. A paksiak gólját Répási Péter szerezte. Az atomvárosiak szombaton 11 órától a Puskás Akadémia második csapata ellen tartják a főpróbájukat a jövő hétvégén kezdődő NB III-as bajnokságra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!