NB III-as foci

2023.08.19. 16:24

Elképesztő mészárlás Pakson: hetet lőtt az újvárosiaknak a Kindl-csapat

A Paksi FC második számú csapata 7–0-ra nyert a dunaújvárosiak ellen az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportja negyedik fordulójában.

Teol.hu

Hét gólt ünnepelhettek a paksi fiatalok

Fotó: Molnár Gyula

Az atomvárosiak fiatal csapata a 28. percben Tapiska Géza kiállítása után emberelőnybe került, és a féildőből hátralévő időben négy gólt is bevágott a nem túl acélos vendégcsapat hálójába. Igazából ez alatt a 17 perc alatt el is dőlt a három pont sorsa. A fordulás után a paksiak kényelmes futballal is újabb három gólt szereztek, s végül 7–0-nál álltak meg. Ilyen sok gólt legutóbb 2021 decemberében szerzett a paksi együttes, amely az akkor még Közép-csoportban szerepelve a Gerjeni SK-t verte meg 8–0-ra. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, 4. forduló
Paksi FC II–Dunaújváros 7–0 (3–0). Paks, v: Nagy A. (Kondákor T., Viskovics L.). Paksi FC II: Kovács F. – Gregor (László M., 78.), Temesvári, Lépő, Földi D. (Ignácz B., 65.), Horváth K., Szécsi P., Pupp Z., Pesti Z. (Szabó A., 65.), Győrfi M. (Zoltán R., 59.), Ulbert (Máté Cs., 59.). Vezetőedző: Kindl István. Dunaújváros: Hompót L. – Horváth M., Vagyóczki (Németh K., 57.), Tapiska, Stampfel, Bata K., Szepessy, Ferenczy (Vajda, a szünetben), Hompót D. (Perjési, a szünetben), Puskás G. (Ságodi, 80.), Patkós (Klauz, a szünetben). Vezetőedző: Dobos Barna. 
Gólszerzők: Lépő (32., 42.), Pesti Z. (37., 45.), Temesvári (51.), Horváth K. (80.), Szécsi P. (84.). Kiállítva: Tapiska (28.). 

A paksiak az 5. fordulóban, augusztus 30-án a Mohácsi TE 1888 vendégei lesznek. 

A Szekszárdi UFC, az FC Dunaföldvár és a Bonyhád-Majos összecsapása 17.30 órakor kezdődik. Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!