Labdarúgás

2023.08.17. 08:48

Újabb két paksi tehetséget hívtak meg a válogatotthoz

Két paksi fiatalt is meghívtak az U15-ös korosztály kiválasztó-válogatott edzőtáborába, számolt be róla a Paksi FC internetes oldala.

Teol.hu

Péter Norbert szerint szép jövő előtt állnak a fiatalok

Fotó: Török Attila

A 2009-es születésű futballisták kiválasztójára Wiesner Balázs és Marosi Máté utazik az atomvárosi együttesből.

„Balázs az egyik kiemelt tehetségünk, aki már alapvetően az idősebb korosztályoknál edz és lép pályára rendszerint. Alapembere az U16-os csapatunknak, de játszik az U17-esekkel is. Veszélyes bal oldali támadó, de a középpályán is megállja a helyét. Jó bal lába van, dinamikus játékos, erőssége az egy az egy elleni szituációk megvívása” – mondta előbbiről Péter Norbert utánpótlás-szakágvezető.

„Máté az előző szezonban az U14-es bajnokság nyugati csoportjának a gólkirálya lett. Szintén támadó, kiváló képességekkel felvértezve. Egy éve tartozik a kötelékünkbe, mely idő alatt rengeteget fejlődött. Agilis labdarúgó, abszolút veszélyes a kapura. Sok sikert kívánok a srácoknak” – fogalmazott a behívókkal kapcsolatosan Péter Norbert.

A Paksi FC pár napja azt jelentette be, hogy az U15-ös válogatottban való szereplés  után az U16-os nemzeti együttesbe is meghívót kapott Galambos János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!