NB III-as foci

2023.09.24. 13:27

Az utolsó két percben úszott el a paksiak bravúrpontja a listavezető ellen – galéria

A Paksi FC második csapata a 89. percig döntetlenre állt a listavezető Szentlőrinc ellen, végül 3–1-es vereséget szenvedett az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjának vasárnap délelőtti mérkőzésén.

Teol.hu

Földi Dominik szerezte a paksiak egyenlítő, egyben egyetlen találatát

Fotó: Molnár Gyula

Erős kezdőcsapatot küldhetett pályára Kindl István az előző idényben még NB II-ben szereplő baranyaiak ellen, a „nagycsapatból” visszajátszott Simon Barnabás, Szélpál Norbert, Temesvári Attila és Hahn János, de ott volt a pályán az élvonalban már bemutatkozott Földi Dominik és Pesti Zoltán is.

Ennek ellenére a góllövőlistát vezető Rétyi Róbert találatával félóra játék után a vendégcsapat került előnybe, de a szünet után – szintén tizenegyesből – a spanyol utánpótlásban megfordult Földi találatával egyenlítettek az atomvárosiak. Amikor már mindenki elkönyvelte a zöld-fehérek bravúrját a listavezető ellen, a vendégek a 89. és 90. percben is betaláltak, ezzel három ponttal mehettek haza Szentlőrincre.

A paksiak sorozatban negyedik vereségüket szenvedték el a bajnokságban, a rossz szériát pénteken (!) 16 órától a PTE-PEAC vendégeként törhetik meg.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 8. forduló
Paksi FC II–Szentlőrinc 1–3 (0–1)
Paks, v.: Fehérvári (Topálszki, Csákó)
Paks II: Simon B. – Győrfi, Szélpál (Ádám D., 65.), Temesvári, Pupp Z. – Lépő, Máté Cs. (Zoltán R., 75.), Földi – Pesti Z., Hahn (Szécsi, 65.), Ulbert (Horváth K., a szünetben). Vezetőedző: Kindl István
Szentlőrinc: Héninger – Németh M., Tamás L., Medgyesi (Sághy, 78.), Hleba, Grabant (Kiss-Szemán, 71.), Keresztes B., Múcska (Kesztyűs M., 65.), Kiss K. (Novák Zs., 78.), Rétyi, Miklós P. Vezetőedző: Pichler Gábor
Gólszerző: Földi (76., 11-esből), Rétyi (30., 89., az első 11-esből), Novák Zs. (90.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!