Triatlon

2023.10.12. 14:16

Berta Tibor emlékére futnak, úsznak és kerékpároznak

Én úszom, te kerekezel, ő fut. Ezzel a szlogennel hirdette meg annak idején a Berta Tibor Emlékversenyt a szekszárdi Dynamic TC, s ezzel a szlogennel hirdeti meg az ideit, a tizenhatodikat.

Teol.hu

Pillanatkép a 2022-es versenyről

Fotó: Mártonfai Dénes

A kiváló sportember, Berta Tibor tizenkilenc esztendeje hunyt el, azóta emlékeznek rá Czencz Péter szervezésében. A mostani verseny szombaton 14 órakor rajtol, a központ megint a pécsi egyetem szekszárdi kara lesz. A táv 200 méter úszásból, 5 kilométer kerékpározásból és 1 kilométer futásból áll. 

Ahogy azt megszokhattuk az elmúlt években, a családokat, a baráti társaságokat és a sportegyesületeket külön értékelik. A családoknál 60 év alatt, 61 és 80 év között, 81 és 100 év között, valamint 101 év feletti összéletkor alapján kategorizálnak. A baráti társaságok 40 év alatt, 41 és 60 év között, valamint 61 év feletti összéletkor alapján lesznek díjazva. A sportegyesületeknél korosztályi besorolás nincs. 

A szervezők forró teával, forralt borral és zsíros kenyérrel is készülnek. 

Aki szeretne, az Czencz Péter főszervezőtől szerezhet információkat a 30/922-8533-as telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!