Labdarúgás

2023.10.15. 15:12

Megszerezte idénybeli első gólját a Felsőnána, de a vége megint nem lett szép

A Felsőnána SE idénybeli első góljának örühetett a vármegyei harmadosztályú focibajnokságban, de a nakiak nem kegyelmeztek.

Teol.hu

Beremenszki Péter tizenegyesből megszerezte a felsőnánai futballcsapat első gólját a 2023/2024-es bajnokságban, de ezen kívül másnak nem örülhetett a vármegyei harmadik vonal Nyugati csoportjának sereghajtója, amely végül 8–1-re kapott ki a 7. forduló összecsapásán. 

A nánaiaknak ez volt a negyedik meccsük és a negyedik vereségük. A bajnokságot egy Tamásiban elszenvedett 16–0-s vereséggel kezdték, aztán hazai pályán – ami nekik jelen esetben Hőgyész – a zombaiaktól kaptak ki 9–0-ra, aztán pedig nagyon beleszaladtak a késbe Döbröközön, ahol 24–0-ra maradtak alul. Az izményiek elleni találkozójuk a múlt héten félbeszakadt, mert a csapat elfogyott. 

A felsőnánaiak legutóbb idén április nyolcadikán, a dalmandiak ellen szereztek pontot (2–2 lett akkor a vége), az azóta lejátszott tizenegy összecsapásukat elbuták. A dalmaniakkal idén november tizenkilencedikén, idegenben meccselnek – talán akkor ismét lesz okuk az örömre. 

Jakab Ármin a csapat egyik összetartója érdeklődésünkre azt mondta, az övék egy baráti társaság, amely kedvtelésből futballozik, ellentétben sok más, akár megye hármas csapattal, s nekik már az is öröm, ha összejönnek, ha találkoznak. Persze – tette hozzá – ők is azért futnak ki a pályára, hogy megpróbáljanak pontot szerezni, mert igazából a sikerélmény az igazi összekovácsoló erő. 

A nánaiak mellett két csapat nem szerzett még pontot ebben a csoportban: a szintén egy gólt jegyző dalmandiak ötből ötöt veszítettek, míg a Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE hatból hatszor maradt alul. 

A másik régióban, Keleten az őcsényiek állnak hat meccsen hat vereséggel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!