Labdarúgás

2023.10.15. 19:26

Nem akart áldozati bárány lenni, de végül mégis az lett Szentlőrincen a Bonyhád-Majos

A majosiak ötöt kaptak Szentlőrincen, az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportja vasárnapi meccsén.

Teol.hu

Csillag Lászlónak lesz dolga a majosi csapattal, hogy úgy focizzon, ahogy azt a szakember a nyilatkozatai alapján elvárja

Fotó: Mártonfai Dénes

Az új edző, Csillag László egy hete egy érdiek elleni 2–2-es döntetlennel debütált, s a mostani találkozó előtt is úgy nyilatkozott a klub közösségi oldalán, hogy nem szeretnének az áldozati bárány szerepébe bújni, pontot, vagy pontokat remél a bajnokesélyes otthonában. 

A Majosi Sportegyesület Facebook-oldala

Sajnos azok lettek, a szentlőrinciek öt gólnál álltak meg, s még többet is szerezhettek volna. A legvégén ráadásul Pál Achilles a kiállítás sorsára jutott, ami tovább nehezíti az amúgy is több alapemberét (Kugli Ákos, Pál Márton, Kugler Kristóf és Jerkovic Marko) sérülés miatt nélkülöző völgységi gárda dolgát.

A majosiak a 12. fordulóban, október 22-én, vasárnap a PTE-PEAC elleni alsóházi rangadón próbáhatnak meg javítani. Pikáns kis derbi lesz az, hiszen a vendégek kispadján az a Kardos Ernő ül, aki két hete állt fel a majosi kispadról. 

Szentlőrinc SE–Bonyhád-Majos 5–0 (2–0)
Szentlőrinc, v.: Bana G. (Kiss B., Juhász L.). Szentlőrinc: Héninger – Németh M., Tamás L. (Kiss-Szemán, 63.), Medgyesi, Sághy, Novák Zs. (Múcska, 72.), Hleba (Kesztyűs M., 63.), Grabant, Keresztes B., Rétyi (Ulrich D., 72.), Major P. (Cserneczky, 85.). Vezetőedző: Pichler Gábor. Bonyhád-Majos: Hübner Sz. – Széles, Tamás Sz. (Rituper, 63.), Vető, Pál A., Kovács L. (Karaszi, 91.) – Simó (Keresztes B., 76.), Nagy N. – Mácsik D., Sajnovics (Vukk, 76.), Lőrinc D. Vezetőedző: Csillag László. Gólszerzők: Novák (56., 59.), Major (14.), Rétyi (26., 11-esből), Németh (93.). Kiállítva: Pál (94.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!