Kosárlabda

2023.10.18. 09:37

„Semmi rosszat nem mondhatok a csapatra, ameddig bírtuk, jól játszottunk”

Djokics Zseljko vezetőedző azt mondta, az energiát tekintve nem tudtak partiban lenni a Movistar Estudiantes csapatával.

Teol.hu

Mint arról beszámoltunk, jó kezdés után tizennégy pontos vereséget szenvedett a Tarr KSC Spanyolországban, az Európa-kupa F-csoportjának második fordulójában. A foghíjasan felálló szekszárdiak sokáig tartották a lépést, de a végén a hazaiak bedarálták őket. 

„Jól kezdtük a meccset, aztán szépen lassan elfogytunk – összegzett Djokics Zseljko. – Az elmúlt egy hétben nem tudtunk rendesen edzeni, sok a betegünk, alig bírtunk összeszedni tíz embert a mérkőzésre. Az energiát tekintve nem tudtunk partiban lenni az ellenféllel, az Estudiantes jó csapat, kihasználta az erejét, negyvenegy huszonkettőre megnyerte a lepattanókért vívott harcot, ami ezen a szinten nagy különbség. Hatvankilenc ponttal lehet nyerni, de ahhoz jobb védekezés kell, több mint nyolcvanat kaptunk, ám semmi rosszat nem mondhatok a csapatra, ameddig bírtuk, jól játszottunk” – tette hozzá a szekszárdiak vezetőedzője.

A KSC a sorozatban legközelebb jövő csütörtökön az olasz Dinamo Sassari vendégeként lép pályára, előtte azonban még vár a csapatra egy hazai fellépés is, vasárnap a magyar NB I-ben a TFSE otthonában játszanak Theodoreán Alexandráék. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!