Jótékonyság

2023.11.15. 18:00

A kutyamenhelynek gyűjt a Szekszárdi UFC – ön is segíthet!

A szekszárdi kutyamenhelynek gyűjt a Szekszárdi Utánpótlás-nevelő Futball Club.

Teol.hu

Fiáth Szilvia, a szekszárdi kutyamenhely vezetője

Fotó: Mártonfai Dénes

Az NB III-ban szereplő férficsapat szombati és az NB I-es női csapat vasárnapi bajnokijára otthon nem használt plédeket, takarókat várnak, illetve arra kérik szimpatizánsaikat, hogy ha tehetik egy-egy zsák tápot, vagy egy-két doboz konzervet is tegyenek oda a plédek és takarók mellé. Azoknak, akik adományoznak, nem kell belépőjegyet váltaniuk kedvenceik bajnoki mérkőzésére – írják a közösségi oldalon. 

Az NB III-ban szereplő Szekszárdi UFC szombaton 13 órától a Ferencváros második számú együttesét fogadja a Dél-Nyugati csoport 16. fordulójában, míg a Simple Női Ligában játszó Szekszárdi WFC vasárnap 13 órától az ETO FC Győr csapatát látja vendégül a 11. forduló meccsén.

Azok a drukkerek, akik hétvégén nem tudják elvinni adományaikat, azok még jövő szerdán, az UFC Paksi FC II elleni NB III-as bajnokijára is elhozhatják. Utóbbi találkozó a 14. fordulóból maradt el a pályára lecsapó heves esőzés miatt.

Az adományokat a sporttelep bejáratánál lehet majd leadni a klub alkalmazottainak és a menhely képviselőinek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!