Taekwondo

2023.11.08. 12:14

Féltucat érmet hozott el a Weekendről az Alisca Taekwondo Klub

Első alkalommal rendezték meg a Taekwondo Weekendet, ahol az Alisca Taekwondo Klub tizenkét indulója hat érmet gyűjtött.

Berg Sándor

Forrás: Alisca Taekwondo Klub

Tizenhárom versenyzővel, köztük több újonccal vett részt az Alisca Taekwondo Klub az első alkalommal megrendezett Taekwondo Weekenden, akik nemcsak edzésen, de versenyhelyzetben is meg-, illetve bemutathatták tudásukat.

Az Együtt a Taekwondoért Alapítvány szervezésében tartott kétnapos esemény első napján a magyar bemutató válogatott nyújtott színvonalas, remekül megkomponált show-t, valamint a közel háromszáz résztvevőnek magyar, szlovák és korábbi osztrák válogatott edzők tartottak tréningeket. Másnap mindezt „élesben” adhatták vissza a sportolók a szőnyegen.

A szekszárdiak kiválóan szerepeltek, hiszen a tizenkét indulójuk közül (egyik ellenfele visszalépett) négyen döntőt vívtak és ott sem találtak legyőzőre, míg ketten a dobogó alsó fokára állhattak fel küzdelem kategóriában. Falusy Zita, Kutasi Flóra, Csáki-Baranyai Szabolcs és Szabó Jázmin arany-, Kvárik István és Bánki Dávid Ede bronzérmet szerzett. A „másik oldalt” is képviselte az Alisca Taekwondo Klub, Bánki Lilien B-kategóriás bíró a mérkőzések lebonyolítását segítette munkájával, számolt be róla lapunknak Rácz Petra, az egyesület alapítója és vezetőedzője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!