Teremfoci

2023.12.29. 11:45

A Dream Team álomszerűen űzte a bejglit a bonyhádi sportcsarnok parkettáján

A Dream Team veretlenül nyerte meg az első alkalommal kiírt Bejgliűző Amatőr Kupa teremlabdarúgó-tornát a Bonyhádi Sportcentrumban.

Berg Sándor

A Dream Team győzelmével zárult a bonyhádi I. Bejgliűző Amatőr Kupa

Tizennégy csapat részvételével rendezték meg az első alkalommal kiírt Bejgliűző Amatőr Kupát a bonyhádi sportcsarnokban, az egész napos, 184 gólt hozó teremlabdarúgó-torna a Dream Team végső sikerét hozta.

Az A-csoportban végigverte ellenfeleit a BVLC MIX csapata, amely pontvesztés nélkül jutott negyeddöntőbe. A december elei Bajnokok Tornája után aztán ismét bebizonyosodott, hogy a jó kezdés kevés a tornagyőzelemhez, a csoportgyőztes ugyanis ezúttal is a legjobb nyolc között búcsúzott a B-jelű ötösből harmadikként továbbjutó Júrósztájl Szisztemsztől. A másik két csoportelső közül a Mi még vagyunk könnyebben vette az egyenes kieséses szakasz első akadályát, de az egymás elleni elődöntő után meg kellett elégednie a bronzmérkőzéssel. 

A helyosztón a csoportmérkőzésen aratott 3–2-es siker után a harmadik helyért kiírt összecsapáson is legyőzte a Klem Vegyesbolt FC együttesét, míg a döntőben az októberi Forradalom Kupát megnyerő Dream Team egy góllal bizonyult jobbnak a Júrósztájl Szisztemsz csapatánál.

Az I. Bejgliűző Amatőr Kupa gólkirálya hat találattal Völgyi Péter lett (Dream Team), a legjobb kapusnak Mészáros Dominiket (Júrósztájl Szisztemsz), a legjobb mezőnyjátékosnak Gungl Bálintot (Dream Team) választották meg.

Eredmények, csoportkör
A-csoport: 1. BVLC MIX (22–2) 12, 2. BBSE (7–7) 9, 3. Lasztisok (10–9) 6, 4 Fiorentina (4–14) 3, 5. Young Boys (2–13) 0 ponttal
B-csoport: 1. Dream Team (8–1), 10, 2. Tifi (5–3) 8, 3. Júrósztájl Szisztemsz (4–5) 6, 4. Ajax (5–8) 3, 5. FC Dzsentlemans (2–7) 1 ponttal
C-csoport: 1. Mi még vagyunk (9–5) 7, 2. Klem Vegyesbolt FC (9–3) 6, 3. BBSE IFI (2–6) 3, 4. Kajdacs SE (3–9) 1 ponttal

A rájátszásban
Negyeddöntők: Dream Team–BBSE 1–0, BVLC MIX–Júrósztájl Szisztemsz 0–5, Mi még vagyunk–Lasztisok 3–0, Tifi–Klem Vegyesbolt FC 0–2
Elődöntők: Dream Team–Mi még vagyunk 4–2, Júrósztájl Szisztemsz–Klem Vegyesbolt FC 1–1 (büntetőkkel: 4–3)
Bronzmérkőzés: Mi még vagyunk–Klem Vegyesbolt FC 4–2
Döntő: Dream Team–Júrósztájl Szisztemsz 1–0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!