Kosárlabda

2023.12.26. 16:30

Az év utolsó Tolna vármegyei bajnokiját a paksi kosarasok játsszák a hétvégén

Minden csapatsportban téli szünetre vonultak már a Tolna vármegyei gárdák, egyedüliként az Atomerőmű SE NB I-es kosarasaira vár még egy fellépés a 2023-as esztendőben.

Rónai Gábor

A paksiak mérkőzésével zárul az év Tolnában (a képen labdával Kassim Nicholson)

Fotó: Molnár Gyula

Sebastjan Krasovec együttese december 30-án, szombaton este hat órától a Szolnoki Olajbányászt fogadja a Gesztenyés úti sportcsarnokban. A két együttesnek már a második egymás elleni találkozója lesz az idényben, ezt a találozót már a „tavaszi” szezonról hozta előre az MKOSZ.

A Tisza-parti összecsapást a hazaiak nyerték 73–67-re, s akkor azt hittük, hogy ez az év más lesz mint az előzőek, mert meggyőzően játszott az ASE. Aztán mégsem így alakult.Már nem Csirke Ferenccel, hanem Sebastjan Krasoveccel várja ellenfelét az ASE, ráadásul az akkor pályára lépők közül nincs már a piros-kékek soraiban az elküldött Derrick Woods sem. 

A szombati találkozót az Olaj dupla annyi győzelemmel várja (8/4), s míg a paksiak három sikeres bajnokit követően egy kecskeméti vereséggel (75–92), addig a szolnokiak egy kaposváriak elleni győzelemmel (94–82) hangoltak a mindig kiemelt jelentőségű összecsapásra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!