Teremfoci

2023.12.25. 14:30

Ellenfeleit lenullázva védte meg címét Bonyhádon a Böde Dániel vezette Paksi FC

Harmadszor védte meg elsőségét a Böde Dániellel, Fehér Attilával, Vizdár Zsolttal és Osztermájer Gáborral felálló Paksi FC az V. Karácsonyi Öregfiúk Teremlabdarúgó Tornán, Bonyhádon.

Teol.hu

Harmadszor védte meg elsőségét a Paksi FC a Karácsony Kupán

Forrás: paksifc.hu

Karszt József technikai vezető ismét erős csapatot rakott össze a hagyományos, igen rangos Karácsony Kupára, aminek – az első három dombóvári év után – másodszor adott otthont a Bonyhádi Sportcentrum. 

A Paksi FC legendái (Osztermájer Gábor, Tóth Péter, Fehér Attila, Éger László, Vizdár Zsolt, Böde Dániel, Böde István, Tamási Gábor, Varga László, Benedeczki Ferenc, Bérdi Zoltán, Wolf Attila, Mészáros István, Szili Lajos) a csoportkört a barcsiak elleni gól nélküli döntetlennel nyitották, majd 3–0-ra verték a Tolna, 1–0-ra a Bonyhád öregfiúit. Az elődöntőben a Tamási (2–0), a döntőben a Komló sem tudott gólt lőni az atomvárosiaknak (3–0), akik így harmadszor védték meg elsőségüket, s negyedszer diadalmaskodtak a Karácsony Kupán.

A megosztott gólkirályi cím mellett Böde Dániel a torna legjobb játékosának járó elismerést is elvihette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!