Kosárlabda

2023.12.07. 18:23

Mindenkit vár a Tarr KSC Szekszárd akinek egy kicsit is kék a szíve

Jövő hétfőn a szekszárdi Séd Sörözőbe várja szurkolóit és szimpatizánsait a Tarr KSC Szekszárd.

Teol.hu

Fotó: Makovics Kornel

Régi-új helyszínen, a szekszárdi kosárklub ereklyéivel otthonossá tett Séd Sörözőben tart szurkolói ankétot december 11-én este hat órától a Tarr KSC Szekszárd. Mint azt a közösségi oldalon írják: „Eljött az ideje egy újabb baráti összejövetelnek, melynek keretein belül feltehetitek kérdéseiteket, megismerhetitek az új játékosainkat, szakmázhattok kicsit a stábbal – tehát elsőkézből tudhatjátok meg a csapattal kapcsolatos legújabb infókat.”

Hozzáteszik azt is, hogy a program, a közösen eltöltött idő remek alkalmat kínál arra, hogy a drukkerek is ráhangolódjanak a csapat idei utolsó hazai fellépésére, a spanyol Girona elleni, jövő szerdai Európa-kupa-találkozóra. 

Érdemes ellátogatni a Séd Sörözőbe, hiszen a Girona elleni találkozót követően nagyon sokat kell majd várniuk a szimpatizánsoknak, hogy ismét hazai pályán szurkolhassanak kedvenceiknek. Ha a nemzetközi porondon állva marad a csapat, akkor január elején lesz rá alkalom, a magyar bajnokságban azonban csak január 13-án, a győriek elleni bajnokin (a találkozót a 17. fordulóból hozták előre) játszanak a városi sportcsarnokban Theodoreánék. 

Mint írják, a beszélgetés mellett finom zsíros kenyérrel és forralt borral várnak mindenkit, akinek egy kicsit is kék a szíve. 

A Tarr KSC Szekszárd hét forduló után öt győzelemmel és két vereséggel a bajnoki tabella második helyén áll. A legutóbbi sikerüket múlt vasárnap, a bajnoki címvédő és itthon egyeduralkodó Sopron Basket ellen aratták Boros Júliáék. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!