Atlétika

2024.01.21. 10:20

Különleges elismerést vehetett át Vindics-Tóth Lili Anna

Vindics-Tóth Lili Anna gyűjtötte a legtöbb voksot a Budapesti Honvéd Sportegyesület közösségi oldalán indított szavazásán, így a dombóvári születésű atléta lett decemberben a Hónap Sportolója szavazás Közönségdíja.

Berg Sándor

Vindics-Tóth Lili Anna nyerte a Budapest Honvéd közönségszavazását

Forrás: Budapest Honvéd Egyesület

Fotó: Micheller Szilvia

Fazekas Gáspár kezei alatt a DOVASE-nél nevelkedett Vindics-Tóth Lili Anna a díjat a Mezei Európa-bajnokságon vegyesváltóban elért hatodik helyezésével érdemelte ki. A Brüsszelben rendezett megmérettetésen a 4x1500 méteres versenyszámban érdekelt magyar csapatban a már a Budapest Honvéd színeit képviselő atlétán kívül Palkovits István, Szögi István és Wagner-Gyürkés Viktória szerepelt.

A dombóvári születésű atlétának Gergely István adta át az elismerő oklevelet
Fotó: Micheller Szilvia / Forrás: Budapest Honvéd Egyesület

A tavaly nyári budapesti világbajnokságon szereplő középtávfutó a közönségdíjat Gergely Istvántól, a Budapest Honvéd ügyvezető elnökétől vehette át, aki gratulált a remek eredményhez, ami ráadásul egy rendkívül kemény versenyen született meg, ahol a természet erőivel is meg kellett küzdeni, továbbá az olimpikon kitartását és elhivatottságát dicsérte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!