Karate

2024.02.27. 08:17

Japán egyetemistákkal gyakorolhatott a Bátaszék SE négy fiatal karatékája

Japán egyetemi hallgatókkal edzhettek együtt a Bátaszék SE fiatal karatékái.

Teol.hu

A bátaszéki lányok nagyon élvezték a közös gyakorlást

Fotó: Beküldött fotó

Gill Dóra, Hefner Zsófi, Izsák Fruzsina és Péter Panna kapott lehetőséget arra, hogy japán egyetemi hallgatókkal közös edzésen vehessen részt Budapesten. Mint arról a Bátaszék SE a közösségi oldalon beszámolt, az International Budo University (IBU) delegációja tizenhárom japán egyetemi hallgatóval és két nagynevű oktatóval, Arakawa és Fujimoto mesterekkel érkezett a magyar fővárosba, hogy együtt gyakoroljon magyar karatékákkal. A TF és az IBU közti együttműködés tette lehetővé, hogy az oktatók edzéseket tartanak, míg a hallgatók hospitálnak a hazai – főként budapesti – karate egyesületekben.

„Bisztrony Csaba Mester (a Magyar Wado Szövetség és a Sozsin Karate Klub elnöke) meghívásának tettünk eleget, és kaptunk lehetőséget arra, hogy egy edzés erejéig együtt dolgozhassunk három nagyon szimpatikus fiatal hallgatóval. A közös másfél óra során egy tradicionális bemelegítést követően Bisztrony Balázs tartott egy kumite tréning etapot, majd a vendégek kaptak lehetőséget arra, hogy pár apróbb taktikai és technikai fogásba avassák be a magyar fiatalokat. Köszönjük a lehetőséget!” – írták a bátaszékiek a közösségi oldalon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!