Nyilatkozat

2024.05.09. 10:30

Fordulás után elengedték a stresszt, ez döntött az ASE javára Krasovec szerint

A második félidei változtatások hozták meg az Atomerőmű SE számára a nagyon fontos győzelmet Kaposváron, amivel bennmaradt a csapat az férfi NB I-es kosárlabda-bajnokságban.

Teol.hu

Elijah Clarence (balra) és Eilingsfeld János harcol a labdáért

Forrás: MKOSZ

– Az első félidőben pontosan azokat engedtük dobni, akikről beszéltünk, hogy nem szabad, és ezt ki is használták – kezdte értékelését 88–82-re megnyert mérkőzésről Sebastjan Krasovec. – Fordulás után elengedtük a stresszt, vissza tudtunk jönni és behúztuk ezt a meccset, ami nagy győzelem volt nekünk. A Kaposvárnak a legjobbakat kívánom, remélhetőleg a bajnokságban maradnak, megérdemelnék az alapján, ahogy játszanak. Ahogy sok edző is mondja, idén minden csapat megérdemli a bennmaradást, de sajnos ez nem lehetséges.

Hasonlóan vélekedett a mérkőzésről Eilingsfeld János, mint szlovén trénere. A válogatott erőcsatár szerint is rosszul kezdték a mérkőzést, de mindenki úgy ment ki a második félidőre, hogy maximálisan odateszi magát.

– Védekezést váltottunk, ami működött, támadásban pedig beestek az extra dobásaink is. Jobban járattuk a labdát, ami azt eredményezte, hogy sikerült fordítani a mérkőzést és nagy küzdéssel nyerni tudtunk. Büszke vagyok a csapatra, ez egy nagyon kemény meccs volt, hiszen a Kaposvárnak is élet-halál minden találkozó – így a 13 pontig és 4 lepattanóig jutó Eilingsfeld.

Az alsóházi rájátszásból még három forduló van hátra, az ASE szombaton 18 órakor az oroszlányi MVM-OSE Lions együttesét fogadja.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!