Kiállítás

2024.05.27. 06:45

Itt a vissza nem térő alkalom: fotózkodjon a Magyar Kupa trófeájával

Kiállítja a május 15-én elhódított Magyar Kupa trófeáját a Paksi FC, a szurkolók ma és holnap testközelből tekinthetik meg azt és fotózkodhatnak is vele.

Teol.hu

A Paksi FC május 27-én és 28-án, vagyis ma és holnap délután 16 és 19 óra között kiállítja a Mol Magyar Kupa vándorserlegét a Fehérvári úti stadion játékoskijárójában, hogy szurkolóik is közvetlen közelről szemügyre vehessék, valamint közös fotót is készíthessenek vele. A klub hivatalos oldalára kirakott közleményében felhívja az érdeklődök figyelmét arra, hogy a kupát az állványról elmozdítani és megfogni szigorúan tilos, a sorban állás rendjét és a fotózkodás idejét biztonsági őrök koordinálják majd. 

A Magyar Kupa győztesének járó trófea
A Magyar Kupa győztesének járó trófea
Fotó: Kiss Albert

Mint ismert, Bognár György csapata a Puskás Arénában rendezett május 15-i fináléban 2–0-ra legyőzte a Ferencváros, ezzel ötvenkétezer ember előtt a klub története során először nyerte meg a Magyar Kupát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!