Hírek

2009.05.25. 10:58

Három rabló megvan, a negyediket keresik

Nyomoz a budapesti rendőrség: elemlámpát, mobiltelefont, és cigarettát "szereztek" a rablók

police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást rendelt el M. I. 38 éves férfi, B. Gy. 43 éves nő, F. M. 24 éves nő és ezidáig ismeretlen társuk ellen, mert a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2009. május 23-án 1 óra 30 perc körüli időben a főváros VII. kerületében a Bethlen Gábor utcában feltehetően késsel megfenyegettek egy 24 éves férfit, majd tőle egy mobiltelefont tulajdonítottak el. A támadók ezt követően 1 óra 40 perc körüli időben a Baross térnél két további járókelőt fenyegettek meg hasonló módszerrel, majd tőlük egy elemlámpát, cigarettát és készpénzt tulajdonítottak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei forrónyomon üldözés során M. I-t 1 óra 50 perckor a Budapest VII., Bethlen Gábor utcában, B. Gy-t és F. M-t 1 óra 55 perckor a Budapest VII., Baross téren fogták el. A gyanúsítottak ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök megtalálták a korábban eltulajdonított értékeket, így az anyagi kár megtérült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!