Hírek

2009.05.21. 21:34

Obama a Real Madrid tiszteletbeli tagja lehet

A Real Madrid labdarúgócsapatának egykori pénzügyi vezetője is bejelentkezett az elnöki posztra, amelyre a korábbi elnök, Florentino Pérez a legesélyesebb.

VG Online - É. S.

Juan Onieva, a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi pénzügyi vezetője is pályázik a klub elnöki posztjára. Az új jelölt nem ígéri nemzetközi sztárok megszerzését a szurkolóknak, inkább hazai futballistákkal erősítene. Edzőnek pedig a játékosként a királyi gárdában is szerepelt, többszörös spanyol gólkirály, jelenleg a tizedik UD Almeírát irányító, mexikói Hugo Sanchezt képzeli el. Onieva a Real Madrid tiszteletbeli tagjává fogadná Barack Obamát, az Egyesült Államok elnökét.

A választásra június 14-én kerül sor, és a legnagyobb esélyesnek Florentino Pérez ígérkezik, aki 2000 és 2006 között már vezette a klubot. Az ő nevéhez fűződik olyan világsztárok leigazolása, mint Luis Figo, David Beckham, Ronaldo, Zinedine Zidane, vagy Michael Owen.

Ha érdekli, hogy Florentino Pérez melyik sztárt igazolná le, illetve kit hozna edzőnek a Realhoz, klikkeljen ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!