Hírek

2010.03.17. 08:36

A pirosnál várakozó luxusautójában öltek meg egy férfit

Egy 52 éves szír állampolgárt lőttek agyon saját autójában reggel a XVI. kerületi Rózsa utcában egy piros lámpánál, a támadó elmenekült - közölte a rendőrség.

MTI

Az ismeretlen férfi több lövést adott le az autóban ülő férfira, aki a helyszínen életét vesztette - monda Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A támadó a lövések leadása után egy táskát vett ki az autóból, majd gyalogosan elmenekült.
 
Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának beszámolója szerint a szír állampolgár egy nagy értékű fekete színű luxusautóban ült. A rendőrség a helyszínelés idejére lezárta a rákosszentmihályi Rózsa utcát. A Csömöri úton közlekedhetnek az autósok.

A kereszteződésnél, illetve az utcában tucatnyi rendőrségi autó áll, a bűnügyi technikusok nyomokat rögzítenek. Az agyonlőtt férfi - két órával a bűncselekmény elkövetése után - még mindig az autójának kormánya mögött van, holttestét nem emelték ki.

Délelőtt kilenc óra után a rendőrség egy fekete fóliából paravánt emelt a kereszteződésnél, hogy eltakarja a bűncselekmény helyszínét a közelben tartózkodó fotósok és operatőrök, illetve a környéken összegyűlt bámészkodók elől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!