Hírek

2010.03.24. 11:55

Csapody: az MDF-nek csak a pénz kellett, nem az SZDSZ

Kilép az MDF-ből, és mégsem indul a 2010-es országgyűlési választásokon Csapody Miklós

atv.hu

Kilép az MDF-ből, és mégsem indul a 2010-es országgyűlési választásokon Csapody Miklós – ezt maga a képviselő mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Hozzátette: mivel a Megyar Demokrata Fórum jelöltjeként gyűjtötte az ajánlószelvényeket, így nem érzi helyesnek, hogy függetlenként méretesse meg magát a választásokon. Csapody Miklós döntését azzal indokolta, hogy nem ért egyet azzal, hogy az MDF szövetséget kötött az SZDSZ-szel.

A képviselő szerint üzleti, hatalmi, személyi érdekek vezettek ahhoz, hogy a szabaddemokratákkal közösen állított listát az MDF. Csapody Miklós úgy fogalmazott: a Demokrata Fórumnak csak azért volt szüksége az SZDSZ-re, hogy legyen pénz, paripa, fegyver.

A politikus szerint Bokros Lajos többször ultimátumot adott a párt vezetőinek, hogy az általa preferált döntéseket hozzák meg, így az MDF Országos Választmánya rákényszerült arra, hogy a Bokros Lajos listáját fogadja el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!