Hírek

2010.03.08. 09:38

Visszafolyt milliók Hagyónak: torokvágás, ha nem teljesítenek

15 millió forintot személyesen adott át Hagyó Miklósnak Balogh Zsolt - ezt maga a BKV volt megbízott vezérigazgatója mondta a HírTV Kontraszt című műsorában.

HírTV

Hagyó Miklós irányította a BKV-hálózatot - mondta Balogh a műsorban. Így folytatta: a volt szocialista főpolgármester-helyettes először 2007 őszén, műszaki vezérigazgató-helyettesi kinevezése után hívatta magához a városházára.

Egy rövid beszélgetés során közölték vele, hogy keményen kell dolgoznia, elvárások lesznek, és aki ezeket nem teljesíti, annak „el kell vágni a torkát”.

Balogh elmondása szerint az első utasítás három hónappal a kinevezése után érkezett: engedélyeznie kellett volna a szentendrei HÉV vonalán kijelzőket gyártó cég jelentős áremelését és határidőcsúszását. Amikor erre nemet mondott, Hagyó újra raportra rendelte. „Akik a városháza folyosóján járkáltak, azt láthatták, hogy mi édes kettesben ott sétálgatunk a folyosón. Ekkor mondta Hagyó úr, hogy a szentendrei többletköltséget el kell ismerni” - mondta Balogh.

A cikk még nem ért véget, lapozzon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!