Hírek

2010.07.23. 19:07

Hogyan spórolhat a telefonálási költségeken?

A nyár során gyakran válik fontosá, hogy családunk távol pihenő tagjaival, vagy otthonunkra vigyázó ismerőseinkkel gazdaságosan tudjunk telefonálni - akár az országhatáron átívelő hívásokkal.

BAMA

Az országon belüli kedvezményes telefonálási lehetőségeknek se szeri, se száma - ezért nagy kihívás a közöttük való eligazodás. Szerencsére van erre egy kiváló szolgáltatás. A Nemzeti Hírközlési Hatóság Tantusz néven futó weboldala telefonálási szokásaink alapján segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák között, és bemutatja a külföldi mobiltelefon-használat költségeit is.

Az internet használatával e téren is komoly összegeket spórolhatunk meg. Egyre többen használják azokat a programokat, melyek segítségével két számítógép között ingyenesen lehet telefonálni, vagy akár videóhívásokat kezdeményezni.

Azt már kevesebben tudják, hogy a világháló segítségével a külföldről - illetve külföldre - történő telefonhívásokon is sok pénzt takaríthatunk meg. Szerencsére ma már gyakori, hogy a szállás árában benne foglaltatik az internethasználat is. A szóban forgó webes szolgáltatásokkal nevetségesen alacsony percdíjakon, vagy - 2-3 ezer forintos éves összegért - ingyen telefonálhatunk külföldről hazai telefonszámokra vagy Magyarországról külföldi számokra.

Arról, hogy miként lehet az említett a szolgáltatásokat használni, részletesen olvashat a honlapunkról ingyen letölthető Hogyan spórolhat? című kiadványban. Mindehhez nem kell mást tennie, mint ITT feliratkozni hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!