Hírek

2010.11.12. 12:19

150 ezret ér a legjobb remix az Ocho Machónak

Remixversenyt hirdet vállalkozó kedvű lemezlovasok számára az ismert szombathelyi zenekar, az Ocho Macho. A fődíj 150 ezer forintos utalvány.

vasnepe.hu

December 29-én nagyszabású fesztivállal jelentkezik Szombathelyen a Vas megyei zenekar, az Ocho Macho. Az "Illegál Fesztiválhoz" kapcsolódóan a szervezők és a Vas Népe Online amatőr DJ-remixversenyt hirdet 150 ezer forintos vásárlási utalványért és népszerűségért.

Az Ocho Macho első nagylemeze, az EL Mundo Fantastico a MAHASZ lista harmadik helyéig jutott a nyár folyamán. Két videoklipjük, a címadó dal valamint a lokál patrióta himnusz, a Savaria Kingston Town rotációba került az MTV és a Music Channel műsorán is. Dalaik számtalan vidéki rádió játszási listáján tűnnek fel. Végigkoncertezték az országot, ott voltak minden jeles hazai fesztiválon és felléptek Wiesenben is a Gentlemanzenekarral, de játszottak az A38-on a Russkaja előtt is. Felléptek Madridban, ahol élőben mutatták be a Puskás Ferencről írt futball indulót a Pancho-t, mely hivatalos dalává vált több magyar korosztályos utánpótlás futball eseménynek is. Röviden, 2010-ben végérvényesen sikerült felírniük magukat a magyar popzenei térképre.

A a remixelendő hangsávokat és további részleteket ITT találják az érdeklődők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!