Hírek

2010.11.15. 14:53

Néha már túl olcsók a kötelezők díjai

Nem az ár az egyetlen szempont, amit figyelembe vesznek az autósok a biztosítóválasztásnál – állapítja meg a Generali biztosító közelmúltban közzétett elemzése.

VG

A társaság szerint a tapasztalat azt mutatja, hogy kiemelt szerepet kap az a szempont is, hogy ismert és megbízható társaság álljon a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mögött.

  „Ezt a tavalyi év is bizonyítja, hiszen mintegy 150 ezer ember váltott a Generali biztosítóra, miközben egyetlen kategóriában sem mi voltunk a legolcsóbbak” – hangsúlyozta Ilics László, a Generali vezérigazgató-helyettese. „Emellett azt tapasztaljuk, hogy az emberek értékelik, ha egy biztosító elérhető számukra, és személyes tanácsadóikon, alkuszaikon keresztül intézhetik biztosítási ügyeiket” – tette hozzá Ilics László.

A biztositas.hu alkuszi portál elemzése szerint viszont az idei szezon a cascoszerződéseknél is a váltások számának megugrásával járhat együtt: átlagosan ugyanis 35 ezer forinttal válthatnak olcsóbb cascóra ez év novemberben az autósok, ez közel háromszorosa a kötelezőn az idén megtakarítható átlagosan 12-13 ezer forintnak.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!