Hírek

2011.01.03. 11:15

Felelősségre vonási eljárás indul Mong Attila ellen

A Facebook-on található bejegyzés szerint Jónás István, a Magyar Rádió vezérigazgatója eljárást indít Mong Attila ellen.

Világgazdaság Online

Mint ismeretes,  a közrádió újságíró-szerkesztője a médiatörvény elfogadásának közlése után egyperces csenddel tiltakozott a jogszabály ellen.

"Ezúton tájékoztatom, hogy … a Kollektív Szerződés…rendelkezései alapján felelősségre vonási eljárást indítok.” Az MR1 Kossuth Rádió 180 perc című…élő műsorban a következő mondat hangzott el…. ….majd ezt követően egy perc műsorszünet volt hallható….” „Azzal a magatartásával, hogy a 18...0 perc c. élő műsorban a fent megjelölt mondat elhangzását követően egy percig nem szólalt meg megsértette a Munka Törvénykönyvé(ben)….foglalt előírást, mely szerint a munkavállaló köteles munkáját az elvárható szakértelemmel és gondossággal, a munkájára vonatkozó szabályok, előírások, utasítások szerint végezni.” „… a vizsgálat lefolytatásával Gazsó L. Ferenc főszerkesztőt bíztam meg.” „Személyes meghallgatásra 2011 január 5. napján 11 órakor kerül sor….” - ">olvasható a közösségi oldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!