Hírek

2011.07.16. 10:44

Hende biztos életpályát ígért

Megéri majd szolgálni a hazát, a kormány stabilan és kiszámíthatóan rendezi a nemzet szolgálatára szegődő emberek munkakörülményeit.

MTI

A közszolgálati életpálya rangja a jövőben minden kétséget kizáróan emelkedni fog – hangoztatta Hende Csaba honvédelmi miniszter a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem civil hallgatóinak szombati, budapesti diplomaosztó ünnepségén.

A tárcavezető azt mondta: a jövő januárban hatályba lépő közszolgálati, s benne a katonai életpályamodell méltóképpen és megnyugtató módon, stabilan és kiszámíthatóan rendezi mindazok anyagi és egyéb körülményeit, akik a nemzet szolgálatára vállalkoznak.


   
Az egyetem 2010-2011-es tanévének kibocsájtó ünnepségén a 622 sikeres vizsgát tett hallgató közül 285 katona, tűzoltó, katasztrófavédelmi tisztjelölt és civil vehette át az alap- és mester-, valamint a felsőfokú vezetőképzésben szerzett oklevelét

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!