Hírek

2011.08.23. 17:06

Továbbra sem kell pótjegyet fizetni

Meghosszabbítja a vasúttársaság péntekig a hőség miatt a vízosztást és a pótjegyek díjmentességét.

BAMA

Meghosszabbítja a MÁV-START Zrt. a rendkívül meleg időjárásra való tekintettel augusztus 26-ig, péntekig a hőség kapcsán hozott intézkedéseit.

Ennek értelmében szerdán, csütörtökön és pénteken délelőtt 11 órától délután 17 óráig 220 és 400 forint helyett díjmentesen szolgáltatja ki a vasúttársaság az InterCity vonatokra szóló pótjegyeket. Ebben az időszakban a pót- és helyjegyköteles vonatokra csak a helyjegyeket (140 forint) kell az utasoknak megfizetni.

A döntés értelmében folytatódik péntekig a tizenegy nagyobb vasútállomáson, továbbá a közlekedő étkezőkocsikban az ásványvízosztás is. Az utasok a Keleti, a Nyugati, a Déli, a miskolci, a szegedi, a szombathelyi, a debreceni, a pécsi, a szolnoki, a nagykanizsai és a nyíregyházi állomáson a peronokon tudják átvenni az ásványvizet a rendelkezésre álló készlet erejéig.

A MÁV-START Zrt. a hőség kapcsán hozott intézkedések érvénytartamának további meghosszabbításáról a várható időjárás-előrejelzések függvényében pénteken hoz döntést.

A vasúttársaság az esetleges kellemetlenségek, késések miatt utasai megértését és türelmét kéri.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!