Hírek

2012.05.13. 10:26

Megszűnik a Heti Hetes

Tizenhárom év után megszűnik a Heti Hetes - értesült a Vasárnapi Blikk.

Vasárnapi Blikk

Vasárnapi Blikk úgy tudja, a Heti hetes jövő heti, 500. adásán elbúcsúznak a nézőktől a humor nagyágyúi. A 13 éve tartó sikerszéria gazdasági okból tűnik el a képernyőről, mert bár gyakran megverte az ellene indított Hajdú Péter-féle Frizbit, túlságosan sokba került a csatornának.

– Hivatalosan még nem mondták azt, hogy köszönjük, vége, de igen, én is úgy értesültem, hogy nincs tovább – erősítette meg információnkat Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztő/producere.

– El kell fogadnom az indoklást, hogy valóban gazdasági és nem politikai döntés született. A téli szünet intő jel volt a számunkra, mostanra pedig beigazolódott a gyanú. Az 500. adást így nem ünnepeljük meg. Ha valaki úgy készül a születésnapjára, hogy tudja, az az utolsó, akkor nincs oka ünnepelésre.

A Heti hetes felett régóta megkongatták a vészharangot. Tavaly ősszel az RTL Klub több műsorát is megszüntették, ám a csatorna egyik zászlóshajójának számító beszélgetős show-t akkor csak kényszerszabadságra küldték. Márciusban visszatértek a hetek, és a sztárok zokszó nélkül belementek, hogy a műsor fenntarthatósága érdekében csökkentsék a gázsijukat. Most azonban a teljes háttérszerkesztőséget is felszámolják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!