Hírek

2014.12.12. 07:30

Tragédia az M7-esen: két baleset egymás után

Két baleset történt egynás után az M7-es autópályán péntken reggel, a baracskai lehajtó után, a Siófok felé vezető oldalon, az egyikben egy ember meghalt. A sztrádát lezárták.

mti

A katasztrófavédelem közleménye szerint az egyik karambolnál gépkocsi és autóbusz ütközött össze, és hárman megsérültek. Körülbelül százötven méterre onnan pedig kamionnal karambolozott egy kistehergépkocsi, amelynek vezetője - a mentőktől származó információ szerint - életét vesztette.



Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az első balesetben egy ember súlyosan, kettő könnyebben sérült meg. A súlyos sérültet a váli és az érdi tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Kelemenné Mészáros Erika a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte, hogy az első baleset mögött feltorlódott sorban történt a második. Egy kisbusz egy másikat nyerges vontató alá lökött. A balesetben a vétlen jármű sofőrje hunyt el.
A helyszínelések és a műszaki mentések idejére a rendőrség az útszakaszt teljesen lezárta, a forgalmat leterelik az autópályáról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!