Ingatlanbazár

2023.03.27. 09:15

Panoráma fotó: egy 1991-ben épült házban kínált lakás szuper trükkje!

Egy 1991-ben épült házban álló szuper otthon kapcsán döbbentünk rá, mennyit jelent a panoráma fotók használata egy ingatlanhirdetésben.

TEOL
Fotó: ingatlanbazar.hu

A helyi ingatlan kínálat választékában kiszúrt ajánlat első körben ugyanis nyitó képével fogja meg az érdeklődőket. Aztán a fotóalbum további darabjai csalogatnak minket tovább…

“Tolna megye, Szekszárd központ közelében kedvelt részen eladó 3. emeleti, kiváló adottságokkal rendelkező 61 nm-es lakás. A ház 1991-ben épült. Szigetelt épület. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

A lakásban 1+2 szoba, konyha étkezővel, fürdő, külön wc, kamra és egy 6 nm-es sarokerkély. A lakás igazán igényesen felújított állapotú. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

Friss festés, új burkolatok, ablakok részben cserére kerültek, szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak. Az ajtó 5 ponton záródó biztonsági ajtó. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

Klíma és a beépített bútorok a vételár részét képezik. Lakóközössége kiváló. Közelben élelmiszerbolt, kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda stb. Ajánlom családok figyelmébe. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!