Ingatlanajánló

2023.04.09. 17:59

Egy kis gyöngyszem Faddon; vízparti ház gyönyörű panorámával eladó!

38 millióra lesz szüksége annak, aki hozzánk hasonlóan beleszeret a Faddon kínált kis vízparti gyöngyszem fotóiba. Szomszédmentes pihenés egy igényesen kialakított házikóban: jöhet? Ha igen, akkor irány a helyi ingatlan kínálat egyik 92 nm-es finomsága!

Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár.hu

„Egy kis gyöngyszem Faddon; vízparti ház gyönyörű panorámával!A ház idilli környezetben, pár méterre a víztől helyezkedik el, sehol egy szomszéd.Nem csak nyaraló, hanem egy varázslatos otthon, ahol a mesés hangulat és a csodás panoráma nap mint nap rabul ejt!A ház 3 hálóval, nagy nappali-konyha-étkezővel, kamrával, fürdőszoba+ wc-vel, egy nagy gardróbbal és egy előszobával rendelkezik. A bútorok megegyezés tárgyát képezik. 

Fotó: Ingatlanbazár.hu

Az épület 2022-ben új tetőt kapott,a belső falak frissen festettek. A fűtést WIFI-s norvég panelek és egy kandalló biztosítja, amely rendkívül gazdaságos, mivel a ház vastagon szigetelt. Az épület biztonságát kiépített kamera rendszer biztosítja.Fogyassza reggeli kávéját a csodás tájban gyönyörködve vagy csónakázzon a naplementében! [...]”

Fotó: Ingatlanbazár.hu

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!