Ingatlanajánló

2023.04.02. 12:30

Eladó egy ikonikus, presszót is magába foglaló épület Dombóváron!

Egy ikonikus, 40 éve működő presszót is magába foglaló épületet kínálnak 65 millió forintért megvételre Dombóváron. Ön ismeri a helyet? Ha igen, ha nem, mindig érdekes szétnézni a helyi ingatlan kínálat ritkaságai között!

Ingatlanbazár

Eladó egy ikonikus, presszót is magába foglaló épület

Eladó ingatlan Dombóváron

“Dombóvár belvárosában eladóvá vált egy ikonikus, presszót is magába foglaló épület. A dombóváriak által jól ismert 150 nm-es épületben negyven éve üzemelő, jól bejáratott, állandó vendégkörrel rendelkező vendéglátó egység működik. A ház másik részében jelenleg bérlő által üzemeltetett vállalkozás található, mely további befektetésre is lehetőséget nyújt, de akár egybe is nyitható a teljes terület.

Eladó ingatlan Dombóváron

A felújítás során, az északi oldal szigetelést kapott, az utcafronton pedig hő,-és hangszigetelt ablakok kerültek beépítésre. A fűtés korszerűsítése 2022-ben történt, hűtő-fűtő Sinkler Focus Plus ASA klímával. A raktár aljzatburkolatát is kicserélték, a mosdók pedig teljesen fel lettek újítva. A vállalkozás hatékonyságát, ipari áram biztosítja. Ez az épület sok-sok szép emléket őriz Dombóvár belvárosában, összeköti a multat és a jelent, kiváló lehetőséget nyújt egy új nívós vállalkozás beindítására. [...]”

Eladó ingatlan Dombóváron

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!