Kék hírek, bulvár

2008.09.05. 08:54

A hengerzár sem állta útjukat

Címkék#Bűnügyek

Két komoly kárral járó lakásbetörés történt csütörtökön a déli órákban Pakson. Péger János bűnügyi osztályvezető beszámolt róla, hónapok óta nem voltak hasonló esetek, de egyébként rendről-rendre visszatérő probléma az utazó bűnözők ilyen típusú megjelenése.

TEOL/V.T.

Általában a kevésbé védett lakásokra vetnek szemet, ami ezúttal nem volt igaz, hiszen az egyik feltört lakás ajtaján két hengerzár volt. A Kishegyi utcában és az Újtemplom utcában hatoltak be egy-egy lakásba. Az előbbiből egymillió forint értékben vittek el műszaki cikkeket, ruhaneműt és arany ékszereket, a másikból pedig 800 ezer forintnyi műszaki cikket. Az ellopott tárgyak között számítástechnikai cikkek, fényképezőgépek is vannak. Péger János elmondta, az elkövetés módszere arra utal, hogy ugyanazok a tettesek. Az osztályvezető hozzátette, a nyomozás elkezdődött, ezzel együtt bűnügyi portyaszolgálatot szerveznek, megerősítik a közterületi jelenlétet a lakótelepen a délelőtti órákban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!