Kék hírek, bulvár

2009.05.20. 11:04

Kényszerítette a kislányt, hogy nemi szervét a szájába vegye

Egy iregszemcsei férfi arra kényszerített egy fiatalkorú kislányt, hogy szájába vegye nemi szervét. Az erőszakos közösülést egy éppen arra járó autós zavarta meg.

TEOL

Az eset kedden 22.55 óra és 23 óra között történt a Nagyszokoly és Magyarkeszi közötti útszakaszon. A fiatalkorú sértett elmondta, nővérével osztálykirándulásról érkezett haza, s éppen a Magyarkeszibe induló buszra várva sétálgattak a központban.

Ekkor egy ismeretlen, kerékpárját toló férfi szegődött melléjük, és azt mondta a lányoknak, hogy a busz nem fog indulni. A két lány ekkor gyalog indult hazafelé, ám az ismeretlen akkor sem tágított, amikor  a lányok többször közölték vele, hogy ne kísérgesse őket. Egyszer ugyan megfordult, de mégis meggondolta magát.


Nagyobb térképre váltás

A lányok a zaklatástól félve futni kezdtek, a fiatalabbat azonban a férfi a földre teperte és arra kényszerítette, hogy nemi szervét a szájába vegye. A kislányt szíjjal fenyegette, harisnyáját és bugyiját lehúzta, majd ráfeküdt. A közösülést egy arra közlekedő autós akadályozta meg, aki elijesztette a férfit. Balaskó Anikó r. alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság sajtóreferense elmondta, a lányok pontos személyleírásának köszönhetően a helyszínre érkező rendőrök még aznap este elkapták a 24 éves férfit, akit őrizetbe vettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!