Kék hírek, bulvár

2010.03.31. 12:33

Nézze meg a fotót és segítsen a rendőrségnek - képek!

A képeken látható személyeket gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy betörtek egy ékszerboltba még tavaly Tolnán. Kérik, hogy aki ékszert vásárolt a két férfitól, az jelentkezzen a rendőrségen.

S. V.

A gyanú szerint a képeken látható bogyiszlói férfiak egy betondarabbal betörték a tolnai Kiss & Kiss Ékszerbolt kirakatát még tavaly október közepén. A kirakatból ezüst ékszereket és órákat loptak el. A lopással mintegy 256 ezer, a rongálással további 300 ezer forint kár keletkezett.

Dr. Buda Bernadett, a Szekszárdi Rendőrkapitányság sajtóreferense a TEOL.hu-nak elmondta, a két férfi ellen nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendőrség azzal is gyanúsítja őket, hogy az ellopott ékszereket Szekszárd területén, egy részüket feltehetően a piacon értékesítették.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] Aki ékszert vett a két férfitól, hívija a rendőrséget Fotó: TMRFK
[/caption]
A rendőrség kéri, hogy aki képeken látható személyektől ékszert vásárolt tavaly október közepe és az év vége között, az jelezze a Tolnai Rendőrőrsön, a 74/540-016-os, telefonszámon, vagy hívja a 107-es, esetleg a 112-es segélykérő szám valamelyikét.

Kattintson a nagyobb képért!
Kattintson a nagyobb képért!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!