Kék hírek, bulvár

2010.03.18. 18:58

Ököllel leütötte, majd arcon rúgta a földön fekvő embert

Öt hónap börtönre ítélte szerdán jogerősen a Tolna Megyei Bíróság testi sértés büntettéért azt az 53 éves férfit aki arcon rúgta volt felesége ismerősét – tájékoztatott Hauszmanné dr. Szőke Rita, a büntető kollégium vezetője.

TEOL/I.I.

A vádlottat további két évre eltiltották a közügyek gyakorlásától, s a bíróság elrendelte a korábban kiszabott 1 év nyolc hónap börtön-büntetés végrehajtását is. A megyei bíróság ezzel helyben hagyta az első fokú ítéletet. A vádlott miután elváltak, nem dolgozott rendszeresen, ivott, csavargott, egyre agresszívebben viselkedett. Gyakran veszekedtek, kiabáltak amikor a férfi meglátogatta a gyerekeit.

Tavaly január 18-án este az asszony a konyhában beszélgetett az egyik szomszédjával amikor a volt férj beállított. Mivel nem nézte jó szemmel a pusztán jószomszédi kapcsolatot, ezt számon is kérte, majd ököllel leütötte felesége látogatóját. Amikor a sértett már a földön feküdt még az arcába is rúgott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!