Kék hírek, bulvár

2010.07.01. 20:12

Elragadta a hömpölygő áradat a hídon sétáló férfit

A nagy esőzések alkalmával, június 21-én egy kisdorogi fiatalember két férfi életét is megmentette – tájékoztatta hírportálunkat Klein Mihály polgármester.

TEOL/H.É.

Amikor a településre zúduló csapadék következtében megáradt a patak, a híd felett is magasan hömpölygött a víz. Egy férfi azonban úgy gondolta, hogy ő mégiscsak átmegy rajta, nem mérve fel annak erős sodrását. A víz magával ragadta, nem talált kapaszkodót sem, ezt látták a parton állók, köztük Józsi Valentin is.

Nézze meg csatolt képgalériánkat (jobbról)!

A fiatalember gyorsan döntött, belegázolt a megáradt patakba, hogy segítsen a férfinak. Közben még valaki elindult ugyanezzel a céllal, de ő sem bírt a sodrással. Végül Valentin segítette a partra mindkét férfit a vízből.

Kattintson ide, ha kíváncsi milyen volt a kisdorogi helyzet!

Mint azt Klein Mihály – aki a távolból maga is szemtanúja volt az esetnek – kiemelte, a fiatalember teljesítményére a település is büszke, és keresik a módját, hogy önfeláldozó segítségnyújtását valamilyen módon meghálálják.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!