Kék hírek, bulvár

2010.10.28. 09:49

Egy 34 éves, vétlen családanya halt meg az 56-os úton - FOTÓK!

Egy 34 éves szekszárdi nő halt meg abban a balesetben, amely ma reggel 8 óra után történt a szálkai elágazó közelében, tudta meg a részleteket a TEOL.hu.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Esélye sem volt a túlélésre (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a balesetet egy szlovák Mercedes kisteherautó sofőrje okozta, aki vezetés közben elaludt a volánnál. A járműve áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő A-osztályú Mercedes személygépkocsival. A balesetben a vétlen autót vezető 34 éves szekszárdi nő életét vesztette.

A személyautóban egy kisgyermek is utazott, szerencsére ő nem sérült meg. Az ütközésben a kisteherautó 29 éves vezetője is megsérült, de a sérülés súlyosságáról egyelőre nem tudott információval szolgálni a sajtóreferens. A baleset helyszínén jelenleg is útzár van, amely a rendőrség közlése szerint legalább 11 óráig érvényben is marad.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Teljesen összeroncsolódott a kis Mercedes eleje
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!