Kék hírek, bulvár

2011.07.04. 15:36

Elütötte az idős nőt, majd kocsijába tette és elhajtott

Gázolót keresnek a szekszárdi rendőrök tájékoztatott dr. Buda Bernadett, Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt bűnmegelőzési főelőadója.

TEOL/I.I.

Július elsején 10 óra 30 perc körüli időben ismeretlen férfi, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú autóval Szekszárdon a Béri Balogh Ádám és a Kövendi Sándor utca kereszteződésében elütötte a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladni szándékozó idős nőt. A sértettet járművébe ültette és hazavitte. Az ütközés következtében az idős hölgy 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság  a baleset körülményeinek tisztázása végett  keresi a gépkocsi vezetőjét. A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot személyesen, telefonáljon a 74/501-100 számra vagy hívja az ingyenesen hívható 107, 112-es telefonszámok valamelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!