Kék hírek, bulvár

2011.08.08. 17:37

Saját anyját verte meg és rabolta ki a kurdi férfi

Édesanyjától tulajdonított el pénzt egy kurdi férfi, miután tettleg is bántalmazta az asszonyt.

TEOL/H.E.

A Dombóvári Rendőrkapitányság egy csütörtöki bejelentés útján értesült az esetről – tájékoztatta lapunkat Kitanics Zsuzsanna sajtóreferens. A 38 éves büntetett előéletű férfi a postai pénzküldeményt követelte az anyjától, aki nem tett eleget a felszólításnak, ezért fia megütötte őt. Az 58 éves asszony elesett, és ezt kihasználva a tettes kivette a kezéből a pénzt.

De nem ez volt az első eset, hogy a férfi tettleg bántalmazta édesanyját. Alig egy hónappal ezelőtt könnyű testi sértéssel, valamint készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétségével gyanúsították meg a nyomozók. A mostani eset rablás bűntett megalapozott gyanújának megállapítására alkalmas. Illetve nagyobb értékre elkövetett betöréses lopás miatt is folyik nyomozás a férfi ellen.

A rablás 2-8 évig terjedő szabadságvesztést, a nagyobb értékre elkövetett betöréses lopás 1-5 évig terjedő szabadságvesztést, míg a készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés és a könnyű testi sértés 2 évig terjedő szabadságvesztést vonhat maga után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!