Kék hírek, bulvár

2011.09.30. 11:29

Gázfegyvert és fűnyíró traktort is lopott

Jelentős kárt okozott egy ismeretlen, aki betört egy Decs mellett található horgásztanyára. Fadd külterületén egy tanyába törtek be, Nagyszokolyban tűzifával vertek át egy embert.

TEOL

Betörtek egy Decs külterületén álló horgásztanyába. Az ismeretlen előbb behatolt a bekerített udvarra, majd betört az ott álló lakókocsiba. Kinyitotta az ott tárolt lemezkazettát, ahonnan ellopott több mint 20 ezer forintot - tudta meg a TEOL.hu Farkas Kingától, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

A betörő ezt követően benyomta a telken álló horgásztanya ajtaját. Az épületből gáz-riasztópisztolyt, horgászfelszereléseket, és trófeákat vitt el. Az udvaron álló szerszámos fészert is feltörte, innen egy fűnyíró traktort és generátort, az udvarról pedig egy szivattyút lopott el. A tolvaj a lopással mintegy egymillió forint, a rongálással további ötvenezer forint kárt okozott.

Tűzifával vertek át egy embert Nagyszokolyon. A megbeszélt 50 mázsa aprított fa helyett csak 16 mázsa fát pakoltak le számára. Ám az árusok az 50 mázsa fa ellenértékének megfelelő 90 ezer forintot vették át a 16 mázsa fáért.

Fadd mellett György majorban egy nyaralóban törtek be ismeretlenek az ablakot benyomva. Egy horgászbotot és két doboz sört vittek el. A kár, mintegy 10 ezer forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!