Kék hírek, bulvár

2011.10.14. 14:34

Magyar népmese az elrabolt kínai nőről szóló történet

Mázsás marhaság, finomabb megfogalmazásban városi legenda a kínai nő elrablása.

TEOL/I. I.

Rendőri források szerint nem is szekszárdi, hanem országos vándortörténetről van szó. Mesélik a rémdrámát, mint megtörtént esetet Bonyhádon, Baján, Pécsett. Hallottuk már iskolai forrásból, hívtak bennünket telefonon, mesélték fodrásznál és úton-útfélen.

Mármint azt, hogy az egyik szekszárdi áruház próbafülkéjébe bement a kínai nő, de hiába várták azóta sem jött ki. A rendőrök átvizsgálták az egész áruházat, de az még a jobbik eset, hogy nem találták, mivel szervkereskedők rabolták el. A másik verzió szerint megtalálták, de holtan és kopaszra borotválva.

Hogy mi végből azt nem tudni, meg azt sem, hogy a rendőrség miért is akarná eltitkolni, ha mindez valóban megtörtént volna.

Határozottan cáfolta dr. Buda Bernadett, a Szekszárdi Rendőrkapitányság sajtóreferense, hogy bármi alapja is volna eme mai népmesének. Nem kaptak még csak hasonló bejelentést sem, így nem is intézkedhettek. Szekszárdon momentán senkinek sem nem kell emberrablók és szervkereskedők támadásától tartani, foglalhatjuk össze a történet tanulságát.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!