Kék hírek, bulvár

2013.01.28. 13:14

Két férfit őrizetbe vettek a nagykónyi nő halála miatt

Mint korábban megírtuk, szombaton este érkezett a bejelentés a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, mely szerint egy idős asszonyt holtan találtak nagykónyi lakásában. Azóta két férfit őrizetbe vett a rendőrség az üggyel kapcsolatban.

Ihárosi Ibolya

Őrizetbe vettek két helybéli férfit Nagykónyiban, akiket azzal gyanúsít a rendőrség, hogy közük van annak az idős nőnek a halálhoz, akinek a holttestét szombaton fedezték fel - tudtuk meg megbízható forrásból. Mint ismeretes, erről szombaton este érkezett bejelentés a rendőrségre, s már vasárnap elfogták a feltételezett tetteseket.

Az áldozat halálának pontos oka még nem ismeretes, erre majd az igazságügyi boncolás ad választ. Értesüléseinek szerint nem szúrták le és nem fojtották meg az idős asszonyt. Az eljárás pillanatnyilag nem emberölés, hanem halált okozó testi sértés miatt folyik. Hivatalos tájékoztatást későbbre ígért a rendőrség.

Az előzményekért kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!