Kék hírek, bulvár

2013.09.08. 19:28

Teljesen kiborult az asszony a titokzatos telefonhívásoktól

Véletlenszerűen hívogatott különböző telefonszámokat munka közben egy unatkozó férfi.

TEOL/B.K.

Ezzel a kedvtelésével viszont egy idős nőt szinte az őrületbe kergetett. Az ügyben lezárult a nyomozás. Egy idős felsőnyéki nő tavaly augusztusban két hét alatt körülbelül harminc olyan, nem egyszer késő esti telefonhívást kapott, amelyek során a hívó soha nem szólt bele a telefonba. Az asszony egy idő után elkezdett félni és végül teljesen kiborult a titokzatos hívásoktól. Ezután tett feljelentést a rendőrségen.

A Tamási Rendőrkapitányság által indított nyomozás során kiderült, hogy egy, a kérdéses időpontban Bogyiszlón dolgozó férfi volt az ismeretlen telefonáló. Elmondása szerint unatkozott munka közben, ezért azzal múlatta az időt, hogy véletlenszerűen, számára is ismeretlen telefonszámokat hívogatott.

Szórakoztatónak tartotta, hogy ő nem szólt bele a készülékbe, hanem egy idő után mindig kinyomta a telefonját. A 37 éves, geresdlaki K. Attilát a Tamási Rendőrkapitányság zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozást lezárták, az ügy iratait 2013. szeptember 3-án küldték meg vádemelési javaslattal a Tamási Járási Ügyészségnek – tájékoztatott Steinbach Zsolt megyei rendőrségi sajtóreferens.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!