Kék hírek, bulvár

2014.03.26. 17:38

Többször megütötte, a hajánál fogva rángatta ki az utcára a lányt

Liternyi töményet ivott már meg együtt a fiatal pár, amikor tavaly januárban egy szekszárdi szórakozóhelyen összevitatkoztak.

TEOL/I.I.

Hangoskodtak, lökdösődtek, majd a lány hívására a biztonsági őrök eltávolították a 22 éves fiatalembert. A sértett aztán utána ment, s a teraszon folytatták a vitát, amelynek során a férfi megpofozta partnerét, sőt az a fiatal nő is kapott egyet, aki szóban a lány mellett próbált meg beavatkozni. A férfi aztán leráncigálta a lányt a lépcsőn, miközben folyamatosan kiabáltak, veszekedtek. Miután a sértett azt mondta, hogy elmegy a rendőrségre, a férfi úgy megrázta, hogy a lány beverte a fejét a falba.

SZAVAZZON A JOBBOLDALI HASÁBBAN!

Utána a vádlott a hajánál fogva átráncigálta az utca túlsó oldalára a segítségért kiáltozó sértettet. A főposta előtt a férfi ismét megütötte. A közelben lévő kapitányság épülete előtt álló két rendőr ezt meghallotta, és azonnal odasiettek. Felszólították a támadót, hogy hagyja abba bántalmazást, mire a vádlott azt mondta, ne avatkozzanak bele, mert ez az ő magánügye. Erre a rendőrök a férfi iratait kérték, a vádlott azonban nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidalmazta a rend őreit. A személyi igazolványát pedig nem átadta, hanem ledobta a földre, erre a rendőrök megbilincselték és előállították.

A lánynak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de éppúgy nem élt a magánindítványt lehetőségével, mint a másik, aki korábban a védelmére kelt. Az ügyészség garázdaság és a rendőrök szidalmazása miatt, két rendbeli becsületsértésért emelt vádat. A Szekszárdi Járásbíróság a történtek idején még büntetlen előéletű vádlottat halmazati büntetésül 6 hónap fogházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte, de annak végrehajtását egy évre felfüggesztette, továbbá elrendelték pártfogó felügyeletét. Fellebbezés híján az ítélet jogerős.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!