Kék hírek, bulvár

2014.04.27. 18:33

Úgy megütötte, hogy az úttestre zuhant és folyt a vér a füléből

Súlyos következményei lettek egy pofonnak. Az ügyben a Szekszárdi Törvényszék bizonyítási eljárást folytatott pénteken, majd a tárgyalást elnapolta.

TEOL

A vád szerint egy férfi tavaly május 2-án apósával a Bogyiszló határában lévő legelőn, egy karámnál villanypásztort létesített. 17 óra körüli észrevette, hogy idegen állatok tévedtek a karámba, és ezt szóvá tette az állatokra felügyelő személynek, aki a sértettel beszélgetett.

A sértett és a vádlott között szóváltás alakult ki. Utóbbi látta ugyan, hogy a saját véleményét hajtogató férfi enyhén ittas, viselkedésén mégis annyira felidegesítette magát, hogy jobb tenyerével arculütötte a sértettet, aki hanyatt vágódott, s az úttesten úgy beütötte a fejét, hogy a bal füle vérezni kezdett.

A vádlott szólt az apósának, hogy hívja a mentőket, és azok kiérkezéséig ápolta is a sértettet, aki életveszélyes agysérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!