Kék hírek, bulvár

2015.09.29. 10:49

A gyalogátkelőn gázolta el a nőt a sötétkék Fiat Punto

Elgázolt egy nőt egy autós hétfőn este Bonyhádon. A sofőr kiszállt, majd miután látta, hogy a nőnek nincs baja, távozott. A rendőrség várja a jelentkezését.

TEOL

A rendelkezésre álló adatok szerint Bonyhádon, 2015. szeptember 28-án 18 óra 45 perc körüli időben egy ismeretlen személy közlekedett az általa vezetett, feltehetőleg sötétkék színű Fiat Punto típusú személygépkocsival a Széchenyi tér irányából a Perczel Mór utca irányába, amikor a Szabadság tér 12. szám előtti útszakaszon lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyen elütött egy nőt. Ezt követően a jármű vezetője megállt, kiszállt az autóból, majd a sértettel közös megegyezést követően nem kértek sem mentőt, sem rendőri intézkedést az eset miatt, ezért visszaszállt a járművébe és távozott a helyszínről. A nő a balesetben megsérült, az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.  

A Bonyhád Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály várja a Fiat Punto személygépkocsi vezetőjét az eset tisztázása végett; továbbá szemtanúk jelentkezését személyesen, vagy telefonon. Tárcsázni lehet a 74/550-950-es, vagy a 74/501-100-as telefonszámot, vagy a névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, valamint pénteken 8 és 13 óra között), valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!