Kék hírek, bulvár

2016.01.14. 16:46

A helyszíntől pár száz méterre már le is kapcsolták a zsaruk

Bemászott egy tolnai raktárépület udvarára január 12-én 6 óra körüli időben az akkor még ismeretlen tettes és különböző alkatrészeket lopott el.

I.I.

Amikor már kifelé jött, egy környéken lakó észrevette és azonnal értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a férfit az előzetes személyleírás alapján a helyszíntől pár száz méterre elfogták, majd előállították a Tolnai Rendőrőrsre, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Mint a nyomozás során kiderült, a 22 éves faddi férfi a 2015. novembertől 2016. január 12-ig terjedő időszakban több tolnai és faddi házba, valamint raktárépületbe is betört. Az ingatlanokból különböző használati- és berendezési tárgyakat, ékszereket, alkatrészeket, készpénzt, fémhulladékot, élelmiszert, rézcsövet, mosógépet, csaptelepet, csapot ágyneműgarnitúrát vitt el. A kár becsült értéke elérheti a milliós nagyságrendet.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, jelenleg 11 rendbeli lopás vétség, 4 rendbeli lopás vétség kísérlet, továbbá 3 rendbeli lopás bűntett, valamint 1 rendbeli rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás ellene, tájékoztatott Molnár Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!